Overslaan en naar de inhoud gaan

Over websites

Een website voor jouw bedrijf

Het bouwen en onderhouden van een goede website is als het aannemen van een verkoopmedewerker of een winkel die 24 uur per dag geopend is; het kan een van de allerbelangrijkste stappen in de communicatie van je onderneming naar de buitenwereld toe worden. Het is noodzakelijk en bepaalt een belangrijk deel van je imago.

Een website als extra marketing medewerker. Maar dan wel één die niet ziek wordt, meerdere mensen tegelijkertijd te woord kan staan, altijd even gemotiveerd is en ook 's avonds en in het weekend voor het zelfde tarief blijft werken. 

Een eigen website is voor het overgrote deel van de ondernemingen van vandaag niet meer weg te denken. Een bedrijf laat zijn portfolio en referenties zien. Een detaillist zijn openingstijden en aanbod. Een dienstverlener zijn kennis en expertises. Alle ondernemingen kunnen het tevens zien als extra uitgebreid visitekaartje. Maar er is meer. Een website die goed opgezet is, kan een goede positionering krijgen in zoekmachines (Google).

Wat kost een website?

Dat is een terechte vraag, maar wel moeilijk te beantwoorden. Elke website is anders, de één is groot en heeft veel pagina's en functionaliteit en een mooi ontwerp, de ander is klein en heeft maar een paar pagina's en een eenvoudig ontwerp. Omdat elke website anders is is het moeilijk om een standaardprijs te noemen. Als u een nieuwe website wilt en u heeft al een idee hoe deze er uit moet komen te zien in hoofdlijnen dan kunnen we al een goede inschatting van de prijs maken. Dus, nodig ons uit voor een gesprek en u weet wat uw website kost.

CMS: Content Management Systeem

Een eigen website zelf onderhouden. Dat kan met een cms systeem. Cms staat voor content management system. Wij werken met Drupal. Met Drupal kun je eenvoudige websites en heel uitgebreide websites bouwen. Ook een webshop is geen probleem. Werken met Drupal is voor de gebruiker erg simpel: log in en maak je aanpassingen of toevoegingen druk op opslaan en het staat op je website. Drupal is ook erg makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld: een slideshow, video, Google Maps, formulieren, online reserveringen enz. Na het opleveren van uw website verzorgen we uiteraard een training zodat u zelf uw website kunt onderhouden.

Waarom Drupal en geen Wordpress of Joomla?
Ik kan er een lang verhaal van maken, internet staat vol van de vergelijkingen tussen deze content management systemen, maar ik probeer het kort te houden. Wordpress en Joomla zijn te vergelijken met Duplo. Je zet snel een website in elkaar, maar als je wat meer wilt dan loop je al snel tegen de beperkingen van het cms aan.
Drupal is als Lego, je zet minder snel een website in elkaar, maar als je wat meer wilt dan zijn er heel veel mogelijkheden. Met meer dan 20.000 (gratis!!!) uitbreidingsmodules is er altijd wel ergens een oplossing voor. Daarom is Drupal ook veel beter geschikt voor grote websites en webshops dan Wordpress en Joomla.

Is er dan verschil voor de eindgebruiker (de klant). Ze zijn alle drie gebruiksvriendelijk, maar van Drupal wordt je blij omdat de mogelijkheden onbeperkt zijn en je website met je bedrijf kan meegroeien...

Lees hier meer over Drupal.

Responsive ready

Responsive design: de 3 in 1 website

Moeten uw bezoekers van uw website nog steeds inzoomen en veel heen en weer scrollen op een smartphone of tablet? 

THINK SMART: THINK SMARTPHONE

Meer over responsive design

SEO Ready

SEO: Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie (Google, Bing enz). Hoe kom je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten? Drupal heeft daar een aantal tools voor. Tegenwoordig kijken de zoekmachines ook naar mobiele bruikbaarheid, is je website geschikt voor smartphones?

Meer over SEO

Drupal: heel veel modules

Met modules kun je je website uitbreiden met extra functionaliteit.
Bijvoorbeeld:

  • Voeg een webshop toe aan je website
  • Google Maps
  • Facebook feed
  • Twitter feed
  • Contactformulier
  • Reserveringssyteem
  • Meer dan 20.000 modules zijn beschikbaar!
  • Eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken