Overslaan en naar de inhoud gaan

Drupal
online mogelijkheden.

Van eenvoudige website tot een complexe website tot een (grote) webshop: het kan allemaal met Drupal. Super gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren

Met Drupal 8 kun je eenvoudig en zonder technische kennis je volledige website beheren. Door de grote wereldwijde community van Drupal-ontwikkelaars zijn er enorm veel gratis uitbreidingen beschikbaar. Drupal 8 blinkt uit in de ondersteuning van zowel corporate websites als complexe maatwerk sites. Drupal 8 is veilig, betrouwbaar en ontwikkeld met de modernste technieken.


Drupal 8: altijd responsive

Drupal 8 is op elk scherm perfect te bekijken: smartphone, tablet, laptop, pc: het is altijd goed en daar hoef je niets voor te doen. Het zit standaard ingebakken in Drupal 8. Bijvoorbeeld op je smartphone hoef je niets meer te vergroten.

Mobile first oftewel smartphones eerst. Zo is Drupal 8 ontwikkeld en dat is niet zo gek. Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Alles is geoptimaliseerd voor je smartphone. Natuurlijk is je Drupal 8 website ook optimaal op je tablet, laptop, pc, smart tv te bekijken. Geoptimaliseerd voor alle afmetingen van het scherm waar je de Drupal 8 website op bekijkt.


Drupal 8: Gebruiksvriendelijker

Log in en je kunt alles wat je ziet op een pagina meteen aanpassen. Klik op wat je wilt aanpassen. Dus niet meer naar een overzichtspagina gaan, zoeken en dan aanpassen maar meteen op de pagina zelf. Hoe makkelijk kan het zijn.

Drupal: open source

Open source wil zeggen dat er een community achter zit die gratis alle broncode beschikbaar stelt. Uitbreidingen (modules) en ook Drupal zelf zijn dus gratis en hoeven "alleen maar" geïnstalleerd te worden. Doordat er bij Drupal een hele grote community achter zit ben je ook verzekerd dat alles goed gechecked en dus veilig is. Mocht er toch iets niet veilig zijn dat volgen er snel updates. Die moet je natuurlijk wel installeren.
drupal 8
drupal 8
drupal 8

Drupal: veilig en uitgebreid gebruikersbeheer

Drupal is erg goed in gebruikersbeheer, je kunt groepen met gebruikers aanmaken. De leden van zo'n groep krijgen alleen te zien wat voor hen bestemd is. Zo kun je gedeeltes van je website afschermen of juist laten zien aan gebruikers. Handig als je met een inlog voor bijvoorbeeld klanten of leden werkt, ook heel handig voor een intranet.

Meer weten over Drupal? Klik op de onderstaande buttons.

drupal.org
drupal.nl
drupal.com
Wie gebruikt drupal?
Wie gebruikt Drupal nog meer?
Ik wil ook een Drupal website